Herman Dijenborgh

Op m’n twaalfde wist ik, Herman Dijenborgh, al dat ik naar de kunstacademie wilde. Mijn hele middelbare schooltijd heb ik gewerkt aan een portfolio, om toegelaten te worden in Arnhem. Na mijn afstuderen in 1991, ben ik als grafisch ontwerper begonnen bij een reclamebureau. Een schat aan ervaring deed ik daarna op bij een paar grafisch ontwerpbureaus. Begin 2009 ben ik gestart met Beyond Illusions: opzeggen van een vaste baan, een toekomst vanuit mijn eigen kracht!

 

Ik ben blij met deze stap. Geen dag is hetzelfde. Geen vraag is hetzelfde. Voor iedere opdracht werken aan een oplossing naar volle tevredenheid van de klant, dat is waar ik het voor doe. Soms komt het ontwerp-idee na een nachtje slapen. Maar wat eigenlijk nog mooier is: als ik samen met de opdrachtgever werk aan een ontwerp dat ons beiden verrast. Dat we beiden enthousiast zijn over het resultaat.

 

De relatie, vaak langdurig, die ik opbouw met de klant geeft zoveel voldoening! Dat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.