wie zijn wij

Beyond Illusions is van Herman Dijenborgh. In een VOF constructie is er een heel directe samenwerking met Paméla Zeylstra. Vragen mensen naar onze functies, dan zijn we daar kort in: Herman is van de vorm en Paméla is van de inhoud. Het resultaat: een mooi evenwicht. Als klein bureau zijn wij de paraplu voor een netwerk van ervaren partners: vakspecialisten die wij selecteren, omdat ze passen bij de specifieke eisen van een opdracht.

Herman Dijenborgh

Op m’n twaalfde wist ik al dat ik naar de kunstacademie wilde. Mijn hele middelbare schooltijd heb ik gewerkt aan een portfolio, om toegelaten te worden tot de opleiding voor grafisch vormgever op Artez. Na mijn afstuderen in 1991, ben ik als grafisch ontwerper begonnen bij een reclamebureau. Een schat aan ervaring deed ik daarna op bij verschillende ontwerpbureaus. Begin 2009 ben ik gestart met Beyond Illusions: opzeggen van een vaste baan, een toekomst vanuit mijn eigen kracht!

Ik ben blij met deze stap. Geen dag is hetzelfde. Geen vraag is hetzelfde. Voor iedere opdracht werken aan een ontwerp naar volle tevredenheid van de klant, dat is waar ik het voor doe. Soms komt het idee na een nachtje slapen. Maar wat eigenlijk nog mooier is: als ik samen met de opdrachtgever werk aan een ontwerp dat ons beiden verrast. Dat we beiden enthousiast zijn over het resultaat.

De relatie, vaak langdurig, met de klant geeft veel voldoening! Dat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

Paméla Zeylstra

Voor Beyond Illusions ben ik de stille kracht op de achtergrond, die nooit ‘stil staat’ in haar ontwikkeling. Altijd bezig om vraagstukken zelf op te lossen en bovenal denkend in mogelijkheden, ben ik naast mijn ‘basiswerk’ als zelfstandig office manager en redacteur, mij gaan bekwamen in websiteontwikkeling. 

Het resultaat is een kruisbestuiving, die voor de klant veel voordeel oplevert. Immers, niet alleen de techniek en het ‘fraaie plaatje’ speelt een rol in de bouw van een website. In ieder project neem ik mijn 30 jaar ervaring in bestuurlijke en bedrijfsmatige werkculturen mee. En dat maakt mede van Beyond Illusions een degelijke en zeer ervaren partner. 

Nader kennis met mij maken? Neem een kijkje op mijn website: www.pam-organisatieondersteuning.nl